blackfriday

för såsådär 40 minutersedan började den så kallade "blackfriday". Det är dagen efter thanksgiving och alla affärer har enorm rea. Det är galet! 75 % off på många ställen, men vanligast är typ 50% off på ALLT i butiken! Så folk köar i timmar för att så komma in i butiken först, och ställen som Best Buy hade en så lång kö att du inte kunde se slutet på den och då snackar vi 4 timmar innan dörrarna öppnades. CRAZY i know!

vi borde ha thanksgiving i sverige.

Jaha, då har jag för första gången i hela mitt liv fått uppleva thanksgiving. Och thanksgiving är precis som alla beskrivit det för mig. En MASSA mat! Har dock hört att man förknippar mat-koma med thanksgiving, men det slapp jag som tur var :) Efter middagen spelade vi spel och bara bratade om allt möjligt! Mycket trevligt!

Om man inte går till en buffe' restaurang så måste jag säga att jag har nog aldrig sett så mycket mat som jag såg idag. Självklar serverades kalkon och potatismos med sås. Men sen var det massa sallader, bröd, pajer (säkert 10 olika sorter) fanns tre olika pumpkin pies, dock gillar jag inte pumpa så skippade det! Sen var det röror, ostar, kex, grönsaker, frukt, såser, det mesta ni kan tänka er helt enkelt. GOTT!!!

Som grädde på moset tyckte jag, heaven och cody att en dag som thanksgiving med så gudomlig mat ska avslutas på McDonalds! sagt och gjort, ni ligger vi här med våra iphones och spelar Words With Friends. BRA DAG!


jag var smart och glömde kameran, men som tur va fanns google!


Onsdag. activity-schedual - Torsdag. Thanksgiving

Hej sverige!

Igår började vi vårat lilla Thanksgiving break. Vi hade activity schema, det betyder att vi endast har 15-20 minuters klasser. Är det inte galet? 7.50-10.55 är ju inte helt fel liksom!

Efter vår långa skoldag var vi dödströtta så åkte hem och tog en 3h lång powernap och sedan drog vi på fotbolls träning. Har en tråkig uppdatering till er: Jag är för gammal för att spela fotboll! Men jag tränar ändå så jag inte blir en tjockis, men ja, är lite träkigt att träna när jag inte har något att träna för. Men förhoppnings vis kan jag kanske spela collage soccer, ska kika lite extra på det!

Efter träningen åkte jag och Heaven till Jacob och bara hängde. Det var soft! Sen var det bara att åka hem och sova och tagga thanksgiving. Det är lite kul, när jag frågar folk vad thanksgiving är och säger att vi inte har det i sverige så säger dom: "VA? du bara äter massa god mat" Låter inte helt fel, så nu sitter jag här och taggat all god mat jag ska få proppa i mig om sisådär en timma!

Uppdaterar snart!!!!!




VI TAGGAR FOOOOOOOOD!


GRATTIS DALLAS!

Igår var det födelsedags firande för dallas som blev 17. Vi möttes up på en pizzeria och käkade, efter det åkte vi och kollade på breaking dawn. Jag måste vara den enda tjej i hela världen som verkligen inte är ett fan av Twilight. Kan dock inte säga att jag tycker filmerna är dåliga, men dom är lååångt ifrån bra! IAF, efter det åkte vi alla hem till Dallas och spelade Just Dans 3, och jag har alltid sagt att jag suger på att dansa och det visade jag ännu en gång igår. Welll well. LYCKAD KVÄLL ÄNDÅ!




denna bild är verkligen HEMSK men solnedgången är så vacken så var tvungen att lägga upp den hehe

WE ARE THE CHAMPIONS


BURLINGTON-EDISON HIGH ÄR STATE CHAMIONS I VOLLEYBALL.
I lördags åkte vi över till huvudstaden  för att heja på våra vänner som hade en chans å vinna state i volleyball (jätte stort). Och 3 h resa var det värt, vi vann!


the team

jag och heaven

min favorit spelare och hennes största fan

taggad tanner?

kolla scoretavlan, wihoooo

jag och molly, sen har vi connor creaping in the background

jag, mac, heaven, megan, hillary och dallas

food och shopping stop

nu är ni allt avis va?????? enorm FOREVER 21 butik.

detta inlägg sammanfattar
LYCKA

sverige levererar



4 priser gick ut i laget och jag fick stolt ta emot priset för "most improved player" WIHO

Kan också berätta att från ingenstanns fick jag hoppa in och spela en fotbollsmatch för en klubb, dom bad mig även komma på nästa träning? good sign. antar att jag slipper lägga skorna på hyllan igen!?


flyttat

HEJ ALLESAMMANS.

förlåt för all dålig uppdatering. Men det har varit väldigt rörigt det senaste, jag har nämligen flyttat till en ny/annan familj. Så har verkligen inte haft tid att uppdatera. Iaf, nu bor jag tillsammans med min kompis heaven :) soft!
Jag ska lägga in bilder på huset och familjen så snart som möjligt, men efter som det ösregnat sen jag flyttade hit, det vill säga sen i onsdags, har jag inte pallrat mig ut för att ta bilder helt enkelt. Men det kommer, jag lovar!


jag och min syster

shopping & bowling

dagarna bara springer iväg.

Igår när jag, heaven och hillary vaknade upp var vi rastlösa och bestämde oss för att åka och shoppa. Fick även med Darren och Jeff, vet inte hur? men vi sa att vi skulle till casinot, vet inte om de gick på det eller hur det kommer sig att dom satte sig i bilen för 3 h shopping? Iaf, Eftersom jag kvällen innan inte hade någon känsel i mina fötter eftersom de enda par skor jag äger är ett par convers och det börjar bli riktig kallt bestämde jag mig för att köpa ett par UGGS. Jag ÄLSKAR usa när det kommer till kläder och ja, egentligen allt du köper. Vet inte hur många gånger jag sagt det men DET ÄR SÅÅÅÅ BILLIGT HÄR! Uggs 1050... wiho!

Eftershoppingen åkte jag hem ensväng sen till baka till hillary där vi kollade football. Washington var dåliga så vi åkte till bowlinghallen ist. Eftersom jag vann var det riktig kul :)











QUESTION

Postat av: s

hur mycket kostade det för dig att åka dit och betalade du allt själv?=)


Ett utbytes år är inte gratis direkt. Men man får ut otroligt mycket av pengarna! En resa ligger på ungefär 70.000 och i denna summa är flyg, boende för ett år, skola och flyg hem includerat, men sen är det massa andra tillägg på det så som visum, läkar besök, fickpengar och massa annat. Så skulle gissa på cirkus 100.000 ungefär.

Mina föräldrar har alltid sagt att så länge det handlar om studier så hjälper dem till. Så dom betalade min resa, men sen behövs det ju fickpengar till kläder, aktiviteter, hygienartiklar osv... och det är pengar jag har jobbat ihop. Var smart och sparade min lön i nästan ett helt åt, levde snålt och höll mig till pengarna som jag fick ifrån mitt studiebidrag, det var tufft, men jag kan verkligen leva livet nu... så nu i efterhand är jag glad!


RSS 2.0