CAMPAIGNERS



Har ju berättat om Campaigners innan, och som alla andra torsdags morgonar ska jag dit imorgon också, så väckarklockan är ställd på 05.30 och det är bara pallra sig upp. Alltid lika tufft, men det är så mysigt att börja dagen med en frukost och prat med alla tjejer! Som sagt, campaigners är en liten grupp som vi har varje torsdag morgon innan vi drar till skolan, vi pratar om livet och relaterar lite till gud. Jag är inte troende, men uppskattar det alltid!

Nu ska jag ta och krypa till sängs. godnatt america, godmorgon sverige! :)


TENNIS BANQUET



Idag var jag på Heavens tennis banquet, hade inget bättre för mig så följde med henne :) Vi käkade och lyssnade på var coacherna hade å säga om spelarna, lite långtråkigt, men het okej!

Just nu sitter jag å kollar igenom bilder, hittade lite bilder på mig när jag hade brunt hår. Åh vad jag önskar att jag inte var allergisk mot hårfärg å grejer... Nu ska jag ta och styrketräna, CIAAOOO!


NU RÄKNAR JAG NER DAGAR

nu är det bara 15 dagar tills jag får se min fina familj igen, och endast 29 dagar kvar tills jag står på svensk mark:) Idag är vi lediga här i USA eftersom det är memorial day, något med krig å göra tror jag! Idag har jag verkligen inte gjort någonting, gick upp sent, kännde för att sova in eftersom jag inte gjort det denna helgen. Drog in till stan och letade efter kläder till Heavens jobbintervju imorgon. Hittade inget, så nu är jag hemma igen, latar mig! Ska snart göra lite läxor, måste skriva en poem!


MARINERS

 



Idag följde jag med Molly, Maggie och deras morsa till a Mariners game. Alltså profesionell baseball!
JAG ÄLSKAR BASEBALL!
det är verkligen något som jag kommer att sakna när jag åker hem, baseball! Så jäkla nice sport. Det är kul, chill, långsamt och ja perfekt underhållning. Dessutom är alla baseball players så snygga, å uniformerna är sexiga haha. Varför har vi inte baseball i sverige?


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

...Grattis på morsdag, jag älskar dig galet mycket!


LOREEN



Alla går ju lös på facebook angående Loreen och melodifestivalen. Har även fått ett och annat sms av familjen där hemma. Lyssnade på låten första gången idag. Måste säga att hon var en värdig vinnare. Gillar den verkligen, och det gör även amerikanarna!
Grattis Loreen, och Go Sweden!


TODAY - DECEPTION PASS









Idag drog vi och skulle handla ett nytt fodral till badtunnan, vi svänge även förbi Donut House OMG, världens  bästa donuts har dom där (jag åt inte den på bilden). Man fattar inte hur stora dom faktikt är, men dom var säkert i samma size som mitt face. Utan tvekan! å kolla priset!!! GALET! 
Anyway, efter det åkte vi ut till Deception Pass, livsfarligt vatten, mindre båtar har inte en chans där, så en simtur är inte å tänka på, vattnet är så jäkla strömt (strömmarna ligger på 30-40 km/h) dessutom är det ISkallt. så vi nöjde oss med den vackra utsikten!


M'S B-DAY!


Jag, Allie och Mac

Allie och jag

Idag firade vi Mac eftersom det är hennes födelsedag på onsdag. Vi käkade, glodde på skräckfilm å bara myste. Riktigt kul faktiskt. Alla andra skulle sova där, men jag ska upp tidigt å dra på Mariners game, YEY! proffs baseball. I'm excited! :)


I'M IN L♥VE







OKEJ! är inte valpar det sötaste som finns? VILL HA!


VI ÄR OMOGNA!



Heaven tog en timma längre på sig än planerat, hon väntade på svaret om hon skulle bli en cheerleader nästa år igen eller inte, det blev hon :D yey. under tiden dödade jag och hillary lite tid... På ett mycket moget sätt, eller?

Och nu snackar vi amerikansk outfit. Yoga pants, t-shirt å flipflop. Dock var vi bara hemma, men ja! det där med kläder och fashion fattar jag min INTE på efter detta år på "landet"

TATTOO



Tror inte att jag sagt ddet här på bloggen, men då var den andra tattueringen klar :) I like it a lot! Den har en betydelse, men det tänker jag inte dra här på bloggen. 


sen har vi ju mitt lilla ♥ på foten.


LÅNGHELG




me & hillary

Idag blir det shopping och häng med min fina vän! Måste hitta ett par nya jeans eftersom mina svart favo jeans nyss gick sönder. Härmade en tjej hoppa heck (hon var inte så bra på det) eller rättar sagt, i was making fun of her. Och vad tror ni händer? *riiippppp* mina jeans gick sönder i skrevet. snacka om karma!

Fick nyss veta att vi har långhelg också. Har verkligen noll koll, men klagar gör jag inte! Men först, till min FACSE class och göra muffins! CIAO.


KANON VÄDER





Hej allesammans, här i washington är det varkligen kanon väder idag. 22 grader varmt och klarblå himmel. Och vad jag läst på facebook så verkar vädret i lilla borås vara bättre än vanligt också. Kom precis in har legat på altanen och jobbat på brännan lite.

Någon frågade om mina lockar. Jag önskade de var mina riktiga, men det är det tyvärr inte. Jag använder en stor locktång (heter det så? curling-iron iaf) och tar mycket hår i taget, gillar inte när man får massa små perfekta lockar, tycker det ser fake ut, man liknar lite en  pudel (iaf jag). och sen drar jag bara fingrarna igenom håret/lockarna. Å sen lite hårspray på det!

FILMAR

ar just nu i skolan, hade min PAWS presentation idag. Jag ar godkannd :D yey, betyder att jag kan ta graduation nu! Gillar ju foredrag och liknande sa det var faktiskt helt okej.
Nu ar jag i min video production class och ska filma en "normal day in high school", ut i regnet and take some photage, wiho!
jag och min fina enarmade van Megan! :)

TRACK BANQUET





Ikväll ska jag på track banquet. Ska gå igenom säsongen, kolla lite bilder, dela ut awards och det blir även en jäkla massa mat. Får se hur detta går, och förhoppningsvis slipper jag gå upp och ta emot awards, vill inte behöva gå upp och tacka inför 15 coaches och 100 elever, bara pinsamt!


IPHONE



Fick precis en bild skickad av min syster från andra sidan jorden. Blandade känslor... haha! Överlycklig för att jag fått en ny telefon, men ganska pissed eftersom jag är på andra sidan jordklotet tillsammans med min Iphone 3G som snart fyller 3 år och är allt annat än snabb! VILL A MIN NYA TELEFON NUUUUU! men nä, jag får vänta 1 månad till! buhuuu


DAGAR SOM DENNA KOMMER JAG SAKNA WASHINGTON!


LAKRITSSSSSS ♥ ♥ ♥







LYCKAN SOM UPPSTÅR NÄR DU FÅR ETT PAKET PÅ POSTEN FULLT MED LAKRITS ÄR OBESKRIVLIG!
Nej, dom har inte saltlakrits här i USA, dom äter någon röd äcklig sak som de påstår smakar lakrits, vilket det inte gör! Det ska vara riktiga saker. Och vet ni vad det bästa är? amerikanarna gillar inte salrlakrits, vilket betyder MER FÖR MIG :D


HEJSAN SVEJSAN!



Detta året har verkligen sprungit iväg, nu är det bara 23 dagar till familjen är här. Vet inte om jag skratta eller gråta, vill åka hem å träffa alla. Men vill inte behöva lämna alla!!! Vilken tur att vi har spype och allt vad mobiler heter.


MYSKVÄLL!


Lugn helg! myskväll och kalasfirande fick fylla denna helgen. Jag har så fina vänner och kommer sakna dem såååååå mycket!


1 MÅNAD





Kommer sakna baseball! Tiden börjar dra ihop sig, ungefär en månad kvar nu! I går var vi på baseball game, vår skola spelade om state titeln, dock åkte vi ut igår, suger! Men vad ska man säga, vår skola är 6e bästa skolan i hela Washington state i år, inte illa. (förra året vann vi dock) Önskade verkligen att vi hade baseball i sverige, så roligt å kolla på samtidigt som det är super chill!

5/17-2012 EVERYONE WILL DIE

For ett tag sedan (vet inte nar) hade nagon skrivit "5/17/12 everyone will die" pa toaletten i skolan. Eftersom du har i USA har ratt att aga pistoler och liknande betyder det att det ar inte omojligt att nagon har en pistol i vaskan. Det ar sa himmla enkelt a gora det liksom och vi har ju ett och annat pucko har pa skolan. My guess ar ju att nagon bara skrev det for att skramma andra. Men det faktum att skolskjutning ar inte helt ovanligt har i USA gor det lite laskigt. och hade nagon skrivit "everyone will die" och inte hade bestamt ett datum hade jag varit okej nu... haha. Idag ar det inget annat datum an 5/17/12 och polisen ar har. Hoppas jag slipper se en skjutning, och hoppas att jag overlever om det blir en.

WE TOOK A RUN



Eftersom det var stålande sol och perfekt väder för en joggintur tog vi oss en 4 miles lång runda. Inte allt för lång och inte allt för jobbig. Bra avslut på en bra dag helt enkelt!

HIKING

I nastan 2 veckor har vadret verkligen varit underbart har i WA. mellan 20-30 grader, klarbla himmel och stralande sol. Sa vi har passat pa att gora saker dessa dagar, forra helgen drog vi tillexempel och hikade. Riktigt kul faktiskt. Trodde inte ga i bergen var min grej, men jo. vi hikade ner for ett berg till stranden. Dar fick vi en mud-show av Heaven. Berjade med att hon stod pa stenarna, hon halkade ner i den 30 cm tjocka leran och efter detta fick vi se henne gora alltifran... kommer inte ihag ver det heter, men handhjul, USSH, kanner mig usel, glommer mer och mer hela tiden haha, och vi ska inte prata om min stavning... jag vet att den suger.
Jag vet att jag ar dalig pa att uppdatera, men jag har inte tid nu nar jagborjar komma in pa slutet av min resa. Vill njuta, inte sitta vid datorn. Men jag ska forsoka att bli LITE battre.
Och jag ar i skolan nu, darfor jag inte har de 3 sista bokstaverna i svenska alfabetet!

WASHINGTON

I bland ar Washington vackert! Igar var jag och kollade pa heaven nar hon spelade tennis, 2 matcher till och sen ar det state for henne, forhoppningsvis! 6 timmar i gassande sol har aven gjort mig till en krafta. Min larare fragade nyss "are you embarresed or something fanny?" ja, det ar sa illa. Gar liksom inte undvika!
Dessutom gassade solen endast pa en sida av mitt face sa jag ar ju 50/50, vit i halva facet och rod i den andra halvan! Jag tror jag ar sjuk, dags a ga hem kanske?

GRATTIS!

Grattis på födelsedagen världens bästa morfar. Hoppas du har det bra, vi ses om 1,5 månader!
Jag saknar er! ♥

MIN LILLA TÖS BÖRJAR BLI STOR!



Idag fyller världens sötaste kusin år, hela 4 år. Eftersom jag inte är hemma nu får jag pussa på dig om 1 månad och 2 veckor! ♥ Grattis!

"Life's too short-- too short to live it as a bad person."


SOUNDERS GAME



Förra helgen tog Miles med mig på Sounders game. Seattles fotbolls (svensk fotboll) lag. Vi vann 1-0, helt okej match. Vädret var strålande och ja, jag älskar fotboll så dagen var riktigt go faktiskt! 30.000 pers var där, lite med än vad du ser på en Elfsborgs match!!!

NÄ DET ÄR INGEN VANLIG DAG...



För det är Monikas födelsedag HURRA HURRA HURRA! :) Ha du får en kanon dag!
Hoppas vi ses i sommar, jag saknar er alla där uppe i Gävle! ♥


BASEBALL


Efter en lååång, jobbig och tråkig skoldag, avslutar jag dagen med baseball!

FLORAL DESIGN











eftersom att Prom var för 2 veckor sedan är vi lite efter. För just nu håller vi på att göra corsage and boutonnieres i vår florist klass. Riktigt kul faktiskt. Dock ser de ju inte lika profsiga ut som de riktigt butikernas gör, men men... vad ska man säga? Vi är amatörer!


PINSAMT

när detta händer...




idrotten idag var ju lite sådär pinsam när jag och hannah var EXAKT likadant klädda! Haha

Annars var det en riktigt go dag idag, dock var vi tvugna å äta lunchen utomhus eftersom cafeterian användes till en art show. Var väl sådär, men men...


LAST TRACK MEET!

Idag hade vi track meet, vårt sista. Vet inte om jag är överlycklig eller om jag är lite deprimirad över detta?! Kan inte bestämma mig. Gillar liksom inte track, så jäkla jobbigt och meeten ska vi inte prata om. "Hata är ett starkt ord, blablabla" men jag bokstavligt HATADE dem. Pinsamt och ja.... anledningen till jag är lite deprimerad är att jag vet hur jäkla bra träning det är. Den har gett resultat på massa olika sätt. Plattare (inte platt, utan plattare) mage, bättre sömn, konditionen och ja, mår så jäkla bra efter träningen. Mindre stressad å allt.. å om jag känner mig själv rätt så kommer jag knappast vara ute och springa helt själv. Aja, ska försöka, men vi får väl se hur det går! 

Om dagens meet då, blev etta i mitt heat, gjorde 200m dash! Så inte allt för illa:)

  


IN SCHOOL

Sitter just nu i skolan och forsoker jobbar pa ett video project om mitt ar har i usa. Eftersom jag ar for lat for att ga ut i regnet och filma sitter jag nu har, gatt igenom varenda facebook status och insag att det kanske var smart a blogga lite istallet.

Jag har verkligen varit usel pa att blogga det senaste. Men jag har verkligen super mycket pa schemat, ar det inte traning eller meet, sa har det varit baseball games, socceer games, forberedelser infor prom eller en massa plugg (nar jag sager massa plugg menar jag sisadar ett papper med 5 fragor, har blivit ratt lat eftersom jag vanligtvis inte har nagra laxor hehe) Och eftersom det borjar narma sig slutet pa min resa vill jag inte spendara mina timmar framfor datorn, forsoker ta vara pa dem lite battre genom att umgas med vanner a gora saker. Har ju liksom bara 1 manad och 23 dagar kvar har i staterna. Ska pa ett satt bli riktigt skont a komma hem, men pa ett satt nastan lite laskigt. Har i USA ar jag en utbytesstudent som inte behover ta nagonting sarskillt seriost. Skolan flummar jag igenom, ingenting betyder sarskillt mycket har. Det ar mest ett aventyr! Men snart ska jag hem till verkligheten... maste ta skolan pa allvar, jobb och ja!
sen maste jag bara saga, det ar endast 5 veckor tills jag traffar min underbara familj igen♥
GAMMAL BILD fran dagen innan jag lamnade sverige

HEAVEN'S PROM











En vecka efter min prom var det dags för heavens. Var lite avis att hon skulle gå, det var så kul så hade viljat gå igen haha. Men jag fick nöja mig med att sminka henne och ta kort :) Vacker var hon allt!
I hennes prom grupp gick även Alley:) fina vänner jag har

RSS 2.0