how we fall in love & who we fall in love with...

                         


war horse or not?

Sitter här hemma nu, precis storstädat heavens rum... Eftersom jag sover i hennes rum och ja, iprincip bor i hennes rum kännde jag att jag kan ta ochhjälpa till lite och städa hennes rum, ÄVEN om det inte var mina saker.. haha. Hoppas hon blir glad!

ALLA ska röra sig till biografen om sisådär en timma, men jag har inte en aning om jag ska följa med eller inte. Vill liksom inte betala 100 spänn för en film jag verkligen inte vill se, som inte är något för mig.. War Horse, en häst film. & dessutom är inte krigsfilmer en favorit hos mig. Men vill jag sitta hemma hela kvällen helt ensam när alla mina vänner är på bio tillsammans? I DON'T KNOW!



kindle

Nu har vi öppnat presenter hela morgonen... Jag har världens bästa värld familj, JAG HAR FÅTT EN KINDLE. Det är en elektonisk bok som är kopplad till internet så man kan köpa alla böcker som iprincip finns på marknaden. HAPPY.


osminkad, nyvaken söt lycklig tjej

Jag är även en victoria's secret bikini rikare. Jag har även fått massa smink, bra å ha saker så som vantar, strumpor osv. BRA JUL :)

Hoppas alla i sverige hade en bra jul! :)


ett mycket speciellt armband





Idag under christmas eve firandet träffade jag en "släkting" som sköter kostym/outfit i en hel del stora tv serier... Bland annat Chuck och O.C. Eftersom hon sköter allt vad kläder och smycken heter har hon även samlat ihop en hel del smycken genom åren. Jag och Heaven + de andra tjejer som var där fick välja ut ett av alla dessa smycken. När hon sa att detta armband bar Rachel Bilson/Summer i ett av avsnitten av O.C valde jag snabbt det!

Jag har ett armband som bärts av en Hollywood kändis och som varit med i TV. wiho. Nu måste jag bara kolla igenom alla säsonger så jag hittar det.... 

                               

Kollade även igenom Robyns (kvinnan som gav oss smyckena) bilder, DANG, i want her job sooooo bad. Hon har sisådär bilder tillsammans med alla Hollywood skådisar du kan tänka dig. Blake Liverly, Rober Pattinson, Rachel McAdams osv.

GOD JUL

                                      
Jag hoppas att ni alla har/får en jätte bra jul, själv får jag vänta en dag till... När börja man fira jul den 25?

fina vänner jag har


Idag var det julfirande med mina vänner, Eller a, jag fick vara med på skype :)
Fick även en bild skickad, lite gullig sådär. JAG SAKNAR ER GALET MYCKET!

christmas lights

Amerikanare ska ju vara bäst på allt! och i de flesta fall så lyckas dom med det också. Så som dekorera sina hus under jule tid, det var något av det sjukaste/coolaste jag sett. IAF, igår åkte vi ut och bara gled igenom hela Burligton och kollade på dekorarade hus/trädgårdar, riktigt mysigt och riktigt kul eftersom det är något som inte går att skåda i sverige.


Ett litet klipp från ett av de mest dekorarade husen i stan. (min kamera ville inte fungera i början så filmade ist)
(p.s, jag vill inte lägga upp klippet på youtube, men har inte lyckats komma på hur man lägger in dem direkt från datorn, så om någon vet hur man gör få de gärna skriva ner detta)


















vissa gillar dekorera mer än andra.

3 dagar till jul

VARFÖR JAG SAKNAR EN SVENSK JUL:


•Jag har inte sett en snöfling här

•De har inte advent

•Dom vet inte vad lucia är

•De har inte julkalendern varje morgon

•Jag saknar en chokladkalender

•Jag har inte druckit någon glögg

•Jag har inte ätit en pepparkaka

•Jag har inte ätit någon lussekatt

•Det finns inga ljusstackar i fönstena

Jag saknar allt som gör en förberädd för julen. Så som sitta tillsammans runt bordet tända ett ljus vid advent  och dricka glögg äta lussekatter å pepparkakor. Jag hatar kylan och snöoväder men inser nu hur mycket julkänsla det faktiskt ger, jag saknar att gå förbi alla hus och se sjärnor och adventljusstackar i varenda fönder du ser. Jag har inte använt mig av någon typ av nedräknings metod, så som en chokladkalender...

Nu sitter jag här, 3 dagar före julafton, TRE DAGAR? Vart är julkänslan liksom?

Jag saknar en svensk jul, men måste säga att amerikanarna och dekorationer slår den svenska julen utan tvekan, ska lägga upp ett inlägg mycket snart om detta!



MYSIG KATT SOM GILLAR PUSSAS! 






L Y C K A



fick ytterligare ett paket på posten idag! :)


HAPPY HOLIDAYS



Efter detta framträdande var det ÄNTLIGEN dags för lov!

I ♥ JUSTIN

något har gått snett, och det är pinsamt å säga det, men.... JAG ÄR KÄR I JUSTIN BIEBER!

KOLLA BARA HUR SNYGG HAN ÄR I DENNA REKLAMEN


DENNA JULSÅNGEN ÄR SOM EN DROG.


Detta är inte okej, vet inte vad som hände. Men här är tjejerna som tokiga i honom (som om inte alla tjejer världen över är tokig i honom) och efter att man kan låtarna ut och in blir dom sakta men säkert bättre!

KARIBIEN

Vet inte om jag sagt det eller inte, men under springbreak kommer jag att spendera dagarna i karibien :) LYX, ja vet! Min värdfamilj hade redan planerat att åka när jag flyttade in, och det var planerat att jag skulle bo hos en kompis undertiden dom levde livet i karibien. Men icke, dom frågade om jag ville följa, SJÄLVKLART! så vi kikade på biljetter och pang, jag är påväg till karibien! :)

Nu sitter jag här och försöker hitta en bikini till resan, vilken ska man gå på?

1.                                                             2.                                                  
                       

3.                                                             4.
                   

5.                                                             6.     
                

7.                                                            8.
                 

svensk lycka

Kom ett paket fullt med lycka idag.





Tack världens bästa mamma och pappa & syster, jag älskar er!

high school

spirit



the rollercoaster undet ett av skolans assembly. (jag sitter ute i högra hörnet)

temporära syster








jag antar att ni tänker ÄNTLIGEN nu?

Jag har finally pallrat mig ut i trädgården och tagit kort på huset. Och så här ser du ut.
Jag antar att det inte är så kul att se bilder på garage man insåg just att jag skulle gjort det. Det är nämligen såhär att i USA så är garage väldigt häftigt eller något liknande?! För här har man inte bara ett garage, inte två häller. Av någon underlig anledning har man mer garage än man behöver, eller jag vet inte. för att komma till saken, vi har 6 garage, inte en aning varför så många, Amerikanare...





schema

var inne och fixade mitt schema inför nästa termin, I like it. ALOT!!!!

1 st period: video production
2nd period: styrketräning
3rd period: Blomster design
4th period: hemkunskap
5th period: creative writing
6th period: U.S History

Kommer jag vara jätte lat när jag kommer hem efter detta år? ETT seriöst ämne kan man hitta på mitt schema.
Å andra sidan, varför skulle jag välja klasser som inte är roliga, som ger mig massor med läxor och ja, är svåra... detta år räknas ändå inte i sverige!

GODMORGON FRÅN USA


fråga

Jag ska åka iväg tills usa nästa år på high school år har bara några frågor som du gärna får svara på :)

1. Hur mycket pengar behöver man på ett ungefär i månaden?

2. Har du skaffat ett amerikanskt simkort?

Tack :)

svar: 
1. Enligt min organisation måste föräldrarna skicka över $250 varje månad, detta är ungefär 1750 kr. Och det skulle du kunna klara dig på. Men jag som älskar shoppa och inte tänkt på vad jag köpt spenderade mer än denna summa.( jag har blivit bättre, MYCKET bättre) Men utan problem borde man klara sig på $250 i månaden. Dock springer det iväg ganska mycket i början, skolstarten kostar en hel del och vill du göra en sport får du betala för det också. Sen måste du köpa en hel del när du kommer över så som schampoo och deo och allt annat smått och gott. Så precis när du kommer över och skolstarten behövs betydlig mycket mer! Sen är homecoming en dyr månad. Om du inte tar med dig en klänning från sverige vilket jag önskar att jag gjorde. Så ett tips är att ta med dig en festlig klänning från sverige, ingen kommer ha den samma. Och H&M finns inte här så en fin/festligare knälång klänning är perrfekt :)

2. Ja, jag låste upp min Iphone så den funkar med alla operatörer. Varje månad uppdaterar jag mitt abonemang med $25 dollar, 175 kr ungefär. Funkar som ett kontantkort och kan ringa och skicka sms gratis i hela USA. Vilket betyder att du kan snacka med andra utbytesstudenter! :) 

we are the champions (again)


TIGER POWER!

vi vann den viktigaste basket matchen, och alla tävlingar som tillhörde detta. Bland annat the battle, då vi körde dansen introlude som finns på video!

magisk läskmaskin

Detta är gamla bilder jag nyss hittade från five guys, en hamburger restaurang. Är detta coolt eller sjukt?
Kolla läskmaskinen!!!! först väljer du en dryck, tillexempel cola, cola light, fanta, sprite, rootbear, lemonade, finns si sådär 20 sorter att välja på. när du valt dryck får du välja smak på din dryck. och där kan du välja på sisådär 5-10 olika smaker. Cola light (på bilden) har tillexempel 7 olika smaker: vanlig diet coke, diet coke cherry, diel coke orange, diet coke vanilla, diet coke vanillacherry, diet coke lime och någon annan, kommer inte ihåg var det var... Fanta hade 12 olika smaker. CRAZYYYYY

det bästa är att vart du än går så är det free refil, så du kan testa ALLT! hihoooo






en dag närmare jul

wiho, imorgon är det fregar och tigerhawk game. En basket match emot rivalerna (igen). Vet inte om basket kommer bli roligt nu när vi redan spelat det viktiga/roligaste matcherna. Men whatever. Imorgon är även dagen kort efter som vi har "taggar fredag" vilket betyder att vi inte har några lektioner den sista timmen istället är hela skolan i idrottssalen och taggar genom uppträdande, laguppställning, cheerleading och annat kul. KÄNNS BRA!

Det är även en dag närmare jul, livet leker. Och ja, jas ska lägga upp bilder på huset när dekorationerna är klara, min kära mor påminnde mig just om att ni inte sett huset. Sorry, glömde av detta. Men, det kommer snart!

jul

Just nu är vi fullt upptagna med allt jul dekorerande. Insåg just att det endast är några få dagar till jul, tiden bara springer iväg! nästan lite läskigt! Men jul och lov är rätt passande just nu, så tiden får gärna springa lite fortare, men bara de 10 skoldagar nu innan lovet!


sne gran vi lyckades hitta


BURLINGTON EDISON HIGH

våra allra största rivaler utklassade oss på football, men ikväll var det vår tur. Dock ingen kross, men vi gjorde en bra match och gick hem med segern, GÖTT!




TIGER POWER




blue and gold




idag var det basket! (tjejer dock) men måste säga att jag ÄLSKAR basket. Ingen seg sport som typ... amerikansk football.

så detta var andra gången i hela mitt liv jag såg en basket match och liksom i fredags krossade vi våra motståndare! BURLINGTON EDISON HIGH (y)


Nä, det är ingen vanlig dag för det är...

MATHILDAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!







I dag fyller världens bästa syster år, så vill bara säga grattis! Jag önskade verkligen att jag kunde vara hemma och fira dig, men icke! Men vi ses om några månader igen, jag älskar och saknar dig. <3


att prata engelska i 3,5 månader sätter sina spår!

Som ni märkt blir men svenska bara sämre och sämre hela tiden, känns som det, iaf...

Igår åkte jag till seattle på en shopping trip med min organisation och träffade en massa utbytesstudenter. Eftersom jag tidigare möten inte träffat några svenskar hade jag inte en tanke på att jag skulle träffa någon under trippen. Men när jag kommer dit kommer en kille fram till mig och frågar "Where are you from?" och ja, det visade sig att jag inte var den enda svenne-banan i organisationen. LYCKA!
Så efter 3,5 månader med endast engeska fick jag äntligen prata lite svenska igen, dock var det inte så enkelt.. Jag hittade inte orden, pratade gramatiskt fel och försökte förklara vad jag menade genom att använda engelska. Det var svårt jag jag behövde tänka för att få fram vad jag ville ha sagt. Vet inte om det är ILLA eller COOLT? en blandning kanske?

Seattle downtown





is beautiful!
Det ser faktiskt ut som på bilderna (om du tar bilden en vacker dag vill säga) brukar vara rätt grått och regningt! Men det är lampor ÖVERALLT och nu i färger eftersom det snart är jul! wihp


the hairstyle

HEJ.
Lockat hår är jätte popis här.
HEJDÅ.


GRATTIS KUSIN VITAMIN

Har redan sagt grattis, men säger det en gång till.

GRATTIS PÅ ARTON ÅRS DAGEN, HOPPAS DET VAR TOPPEN OCH ATT DU INTE SAKNADE MIG ALLT FÖR MYCKET!
I LOVE YOU


seattle

förra helgen var vi på fotbolls tunering i seattle, eller det var mer en talang show för collage-coacher så de kunde hitta spelare, men  även för high school tjejer att visa vad det går för! Jag var för gammal, F*ck my life typ, kunnde hittat en anldening att sendera yttterligare 3-4 år här i USA, men icke! Iaf, jag  var bänkvärmare fredag, lördag och söndag men det var det värt. Vi åkte inte hem mellan matcherna utan stannade på hotell, I LOVE HOTELS AND HOTEL BREAKFAST. Och när vi inte spelade fotboll shoppade vi och jesus amalia. Shopping centret var enormt och om man säger så här. vi shoppa tills vi hade ont i fötterna och då hade vi inte gått igenom halva centret! GALET! dock håller jag i pengarna så skippade shoppandet! Men efter som vi inte har H&M och det endast finns i Seattle köpte jag lite nödvändigheter så ja, jag gick inte där ifrån tomhänt! IAF, BRA HELG!


hotellet

HANNA OCH JAG (inte från vår seattle trip dock.)

kvällsunderhållning

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW








PROBLEM!

någon som vet hur man går tillväga när bloggen är knasig och inte kan lägga upp bilder? uppdaterar när det är löst!

RSS 2.0