det går bra nu...

Idag kunde man se mitt namn i news-tidningen, inte illa. Och på fredag kommer man se mitt ansikte i skolans morgon show. Det gå bra nu! 

Fick hem lite fotbollsbilder idag, fin fint!





förlåt för bildkvalitén, har tagit kort på ett kort!!!


match

TIGERS-Link Christian 2-1. Gud va kul det var att spela igen efter en veckas uppehåll pga. skada. inget allvarlig, endast en sträcktmuskel, men har inte kunnat spela. Iaf dagens match blev en vinst trots att det var de tuffaste motståndarna vi kommer att spela emot, men vi spelade RIKTIG bra och jag fick även äran å göra en asist :) Så det kändes bra!

DOCK är så arg på mig själv över att jag slutade spela fotboll för två år sedan, dock var det lika mycket sjukans fel eftersom det tog dem 1 år att komma fram till vad felet på mitt knä var. Men känner att jag var kapabel att göra såååå mycket mer då än jag är nu. Blir så arg och besviken när jag misslyckas med något som jag VET att jag aldrig hade misslyckats med för två år sedan.

aja, TRÄNING TRÄNING TRÄNING... Är ju träning varje dag så förhoppningsvis kommer det väl snart.

Nu sitter jag här å kikar bilder och inser hur mycket jag saknar dig!



amerikanare...

"Fanny, do you know how to talk swedish?"
"ofc I do, haha"
"Say something"
Drar någon vanlig replik som "hej jag heter fanny, jag är 17 år"
"say it again, I didn't understand"



BILDBOMB FRÅN "THE OYSTER RUN"

Efter att jag har sett 15 000 motorcyklar på en och samma plats, sett alla möjliga olika typer och former av motorcyklar, fått höra att jag kommer bli en hjärtekrossare, träffat, kramat och tagit kort med Bandidos är jag nu RÄTT superhyper! JAG ÖNSKAR ATT JAG UPPLEVDE DETTA VARJE DAG, JAG ÄLSKAR USA!!!!!!

Jag är näst intill mållös, så bilder förklarar mina senaste två timmar.


Jag och bandidos officers from the club.


Jag och några av de 15000 motorcyklarna som befann sig på en och samma gata.


Jag och en av de mest annorunda motorcyklarna som fanns på plats. I hörnet kan ni även se en av Amigos gängmedlemmar.


Miles lång gata är fylld av cyklar så långt ögat kan nå.


ytterligare en speciell.


Denna motorcykel(?) får mitt pris för fräckast, galnast, coolast och mest annorlunda. haha


inte varje dag man man går och tjötar med en av bandidos officers om allt möjligt!


Efter kort fick jag inte gå utan att kramar, kort med deras kameror, kort på mitt hjäpta på tanden, lite fler kramar, en lång konversation om att mana ögon är vackra, att jag kommer bli en hjärtekrossare, och ytterligare några kramar. Mjuka killar med STENHÅRD och farlig insida typ?!  

OCH JA, DOM ÄR PÅ RIKTIGT!

Samtidigt som det var otroligt coolt och häftigt insåg jag att dom faktiskt är rätt farliga. När Butch gick fram till några andra snubbar från Bandidos och frågade pm jag kunde a kort med dem såg han lite fundersam ut, vände sig om och frågade en kvinna i läderkläder och bandidos loggan på ryggen: "hey baby, is it okey if I take a picture with the little girl"  hon tittade på mig, kollade på honom och sa med attityd "NO" och vände sig om igen.

GRYM DAG, NU SUNDAY DINNER! bye sweden!

I have join the geek-club



ÄR DU NÖJD NU MAMMA? Från och med en vecka tillbaka har jag burit runt på en backpack. ruskigt fult är det, men samtidigt himla skönt eftersom det räcker att ta med sig en väka till skolan ist för 2 och det väger inget på det sätt som en handväska.

När jag berättade för Molly att jag har joinat geek-klubben och visat min vackra rygga. som enligt henne var otroligt snygg. Undrade hon om jag skulle införa trenden i sverige, jag sa nej och lovade ist att hon skulle få den när jag åker hem. Hon blev glad och jag är överlycklig över att jag en vacker dag ska få göra mig av med den, så det känns bra!

fotball game

Vi blev utklassade igår. 7-42 haha, de gjorde 6 toutch downs! Men, men.. Efter det drog vi på School dance, den var unformal så var mest som ett "disco". & jag tyckte som vanlig att det var urtråkigt, men men. Gillar man inte dansa är väl inte ett "lågstadie disco för 15-18 åringar" det bästa att gå till. Btw, you get in trouble om du dansar för tät med det motsatta könet. Hehehehe...... Efter det åkte jag, dallas, heaven och dalton hem till lexie å käka tacos, kollade bridesmaids och deckade i soffan. Bra kväll (förutom skoldansen hiho)!


heaven & jag efter matchen

paus underhållning.

Bra som jag är lyckades jag inte ta en enda bild på matchen!!!!!!!! Nästa gång.


seattle outlet mall


när en ralph skorta i sverige kostar 999:- och här i usa 350:- då köper man av någon underlig anledning 2 automatiskt.

simpel topp från United Colors of Benetton, Kostade innan outlets priser + rea 69$ (490kr), men endast 20$ (140kr) för mig idag, wiho!

Kamera: köpt för 560kr, I sverige 1399kr, GALET!
Klocka: snygg och var ja, billig. 150 kr.  

Kom nyss hem från en shoppingrunda, och damn va det var billigt. Eftersom det var så billigt blev det väldigt dyrt, om ni hajar vad jag menar?
Kom även därifrån med en kamera. Eftersom jag bara har en stor systemkamera tyckte jag att det kunde vara bra att ha en liten kamera som jag kan släpa med mig överallt, till skolan, till matcherna och ja överallt. Kan alltid ha den till hands eftersom den passar i alla väskor. Den är till och med mindre än min mobil så kan nog till och med trycka ner den i fickan och det skulle vara till behov.
Köpte lite annat smått och gott som en väska/tygpåse, parfym och örhängen, kanske visar det en annan dag.

Om inte Victorias Secret och Juicy Couture öppnar i sverige kommer jag aldrig hem. Hittade VÄRLDENS snyggaste väska, skor och myskläder på J C, dock ekade plånkan och 300$ som motsvarar 2100:- för en väska kändes lite tufft. (då var det ändå 25% off på vad den egenligen kostade).

USA ÄR GALET!

amerikanare...

"Fanny, do you have polar bears walking on the streets in Sweden?"
"ääh, no?!"
"Soooo, where do you have them?"




föreställning




Min värdmamma och jag.

Jag är super trött och orkar faktiskt inte skriva. Så blir endast en snabb sammanfattning. Föreställningen var grymt bra och rolig, molly var super duktig och jag ser fram emot nästa föreställning som är The Addams Family, som förövrigt har "det var en gång en apa... skala banan, skala banan..." sången som theme song. Man klär även ut sig som en av dem. Så blir en föreställning där publiken är utklädd och sjuknger ap-sången i kör.

Nu ska jag krypa tillsängs, Godnatt ♥

gameee


mac, jag, hillary & dallas


BLÅTT&GULD. Efter skolan och soccer practice plockade Hillary upp mig, tycker fortfarande det är helt sjukt att 95:or kör runt i sin egen bil, och vi rörde oss hem till henne för att fixa oss inför gårdagens footballs match mot Bellingham. Amerikansk football... Fattar verkligen ingenting. Men stämmningen var på topp, läktaren var klädd i blått och guld och man kan inte annat än å tycka om det. Eftersom jag inte fattar något vet jag inte om jag har rätt, men jag TROR att vi utklassade dem, 21-0 låter iaf som en utklassning. Efter det åkte Heaven, Kim, Mariah, Raylie, Hillary, mac och jag hem till Molly där vi kollade på film, åt pizza, badade i jacuzzin och bara myste.
Idag vaknade vi upp tidigt och gjorde våfflor, typiskt ameikanare med sockerbomb till frukost. Men det är gott ibland så ja, efter frukosten rullade jag och mariah hemåt. BRA KVÄLL.

Nu sitter jag här, ska snart hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällens föreställning som jag och linda ska gå på. Det är en teater med Molly (Lindas dotter) i huvudrollen. Blir nog jätte trevligt :)


usa och fashion

Modemedvetna? Vill jag inte påstå.

här på andra sidan atlanten snackar vi vida-jeans, träningsshorts, tights-mjukisbyxor (vet inte hur jag ska förslara, men ser ut som pjamasbyxor typ), t-shirtar upp till hakan, ryggsäckar och stora hoddtröjor, kanske en blus, men bara kanske. En vanlig dags outfit typ. Vet inte om man skiter i hur man ser ut eller om det faktiskt är det som typ är "inne" här. No idea, men jag brukar dagligen få komplimanger om hur snygga/söta/fina kläder jag har. Brukar även få höra att jag ser ut som tjejerna i fashion tidningarna haha. Inte illa! Och då är jag inte den som drar på mig det absolut senaste, brukar vara ganska efter när det gäller mode och drar på mig kläder jag tycker om. Men det är lite kul faktiskt. Mina smycken är också otroligt poppis.

Eftersom kläder inte verkar vara deras sarka sida tror jag att de försöker kompensera det med smink och hår. De flesta tjejer här sminkar sig snyggt varje dag och har en söt uppsättning eller liknande. Många fixar även sina nagar med jämna mellanrum. Något som jag tycker är kul, så Heaven, Hillary och jag ska iväg å snygga till våra naglar när det finns tid över. Något annat som jag märkt e super viktigt här är att inte ha ett hårstrå på benen. Mycket snack om detta ämne i fotbollen osv. Lite stubb är nämligen otroligt äckligt här.

Alltså, ska ni till USA, skit i kläderna och satsa på hår, hud, smink och naglar ist!


Eftersom naglar e poppis och jag inte haft tiden att besöka en salong övade jag lite själv, alla tycker dom är supersnygga och undrar om dom är fejk eller äkta. Antar att jag lyckats och även kan spara alot of money på detta sätt då jag slipper gå till salong. eller?

måndag och skola.

Efter en söndagsmiddag med svenska köttbullar som tyvärr inte blev jag jag ville tog det verkligen emot att ställa klockan på 5.45. Jag gillar High School, men 5.45 är inte okej! Idag har jag iaf ändrat mitt schema. Så nu slipper jag statistics och spanska 3 och kör på Marketing och Facse som innefattar: sy, matlagning och annat roligt. Gillar mitt schema för mycket just nu, 2 teoretiska lektioner resten flams å trams. Nä men, 2 lektioner med böcker resten är mest kreativa typ :)

Man får en hel del frågor som utbytis och de vanligaste brukar vara:
Saknar du inte din mamma? (de frågar aldrig om pappa, bara mamma) & Saknar du inte dina vänner?

Alla blir verkligen jätte chokade när jag säger nej. Självklart saknar jag min familj och mina underbara vänner. Men jag har det så himla bra och jag vet att mina vänner och min familj finns där när jag kommer hem. plus att nu för tiden är det så enkelt att prata med folk på andra sidan jorden och du kan både se och höra dem när du vill. Tack Skype! Tiden bara springer iväg och snart står jag på svenskmark igen, så nej. jag har faktiskt ingen hemlängtan(förtillfället, kanske kommer senare dock).



Mina favorit flickor

la familia




sleepover

Matchen i lördags var tyvärr en förlust. 1-0, skönt att det fortfarande är träningsmatcher. Imorgon börjar det på riktigt!

Efter matchen i lördags skulle några i laget till en sjö och bada, så jag hängde på dem. Där firade vi även Mariah med mat och tårta eftersom hon fyllt år. Efter sjöbesöket åkte jag, Hillary och Heaven hem till Hillary för att duscha och fixa oss inför bio där vi även mötte upp "L" och Mac.  Såg Shark Night och ussh, gillarde den inte alls, hatar hajar! Efter bion åkte vi hem tills Mac's house och myste innan vi kröp till sängs. Bra dag! 

Måste bara säga att jag ÄLSKAR att 16 åringarna här kör bil. Lika mycket HATAR jag att jag inte kan ha det! Men, men.




helg

Nu sitter jag här, det är Lördag morgon och ska snart ut till bilen för att åka på möte med CHI (min amerikanska organisation).

Min första skolvecka är avklarad, dock var den bara 3 dagar lång men ja, hehe. Skolan flyter på dock har jag fortfarande problem med att förstå. Så på måndag ska jag in till Conserling Office och byta lite ämnen. Ska bli skönt. Tänkte byta bort Spanska och Statistcis efter som jag fattar NOLL! Kortfattat, lära sig ett språk på ett annat språk än ditt eget är inte det lättaste. Att lösa ett matematisktproblem när du inte ens förstår vad du ska lösa (pga språket) är inte heller så lätt... Så ja, det blir att byta dem ämnena.

High School är VÄLDIGT speciellt. Som sagt du börjar 7.50 och har 40-55 min lektioner. Samma schema varje dag och rasterna är endast 5 min långa. När klockan ringer reser du dig upp och rusar iväg, ÄVEN om läraren är mitt uppe i en mening. Rasterna är även 5 min när du har idrott. Duscha, byta om, fräscha till sig är det bara att glömma. Glad att jag har det fitness 5th period, behöver bara stinka 1 lektion. Under skoltid är det inte okej att lämna skolområdet? tänkte gå över gatan å köpa något i affären och äta och en tjej bara: NEJ, du kommer råka illa ut, du kan bli avstängd i några dagar. OKEEEEEEJ? folket på skolan är 18 år och får inte lämna området? Hej Myråsskolan igen haha. Iaf, här tar du med dig lunch till skolan eller så köper du mat i skolan vilket är pizza eller hamburgare typ. Man kan även köpa chips, godis och drickor. Dock lockar inte det så har tagit med mig macka och frukt ist. Man blir även av med sin mobil om man har den uppe öppet. Inte ens under rast är det okej att använda den. Varje fredag är det football game och taggandet börjar redan i skolan. Man slutar tidigare och i en halvtimma befinner sig HELA skolan på fotbollsplanen och taggar järnet. Det är tävlingar, cheer-ramsor, orkester och man rabblar upp laget. Sjukt roligt!

Igår skulle jag egentligen åkt med några av tjejerna till matchen och sedan skulle det vart sleepover hos Hillary, men eftersom jag ska iväg på möte nu klockan 8.45 var det glatt och tacka nej till erbjudandet och spendera dagen hemma. Istället åkte jag och linda och shoppade eftersom jag behöver en ryggsäck. tar verkligen emot att köpa en rygga med tanke på hur fult det är (geekvarning i sverige). Men det är omöjligt att bära runt på idrottskläder, böcker, soccer-kläder, mat och allt annat som behövs och ALLA bär runt på en rygga här. & dom fattar inte hur jag överlever med alla böcker i ena handen, väska och påse med idrottskläder i andra. å ska jag va ärlig så vet jag inte om ja gör det många dagar till, så idag var det ryggsäcks letande för min del. Hittade jag någon? Nej! men fick shoppat massa annat kul såsom: smink, underkläder, skärp (super populärt här, bärs till ALLT), örhängen, ring, vattenflaska och en mugg att ta med dig vart du än går, perfekt för hemma gjord Mocca eller Pink lemonad :) mycket roligare än en rygga iaf! +


Efter mötet blir det direkt till fotbolls planen för match. By the way, torsdagens match blev 0-0, inte okej, så senare idag blir det att kötta!

Nu ska jag ta och röra på mig, hoppas ni har det underbart i kalla Sverige. Här är det bara 30 grader varmt och strålande sol!


TVÅ AV GÅRDAGENS INKÖP:

En take with you mugg och en Victoria's Secret 1L vatten falska. LOVE THEM!

en snabb uppdatering

Mamma (och alla andra som läser), nu äntligen kommer en uppdatering om matchen och min första dag i skolan.

I tisdagskväll spelade vi ju match i Lakewood, tyvärr gick vi därifrån med en förlust. 2-1. men det var jämnt och det är bara att ta nya tag idag. Jag gjorde även bort mig ganska sådär super mycket. Här i Usa drar man någon Usa ramsa riktad mt dess flagga innan match, man ställer upp sig i nummer och springer sedan in på plan när man blir uppropad. När vi stod uppradade tänkte jag, gud va skönt att jag har 16 och är iprincip sist, då kan jag se hur alla göra. Men gör jag som alla andra? Nej, när man springer in på plan ska man hälsa på domarna och sina lag kamrater. Jag springer in på plan fram till domarna där dom står redo med sina knogar. Jag fattar noll och vinkar lite fånigt till dom och joggar förbi hela laget mitt lag utan att slå i hand med dom också. Lite pinsamt ändå! När jag kom hem var det bara duscha ställa klockan på 5.45 och sen slockna.

ons- Klockan ringer 5.45 och jag fixa till mig, åt lite frukost och klockan 7 rörde jag mig ut mot vägen. 7.05 kom den gula skolbussen och plockade upp mig och sen åkte jag runt på den i typ en halv timma. Dagen gick snabbt och jag fattade noll! Jag kan engelska, jag tänker iprincip på engelska nu för tiden. Men när man pratar om Statistics (problemlösning och mattetermer) noveller som är skrivna på 500-talet och USA's historia är orden kanska okända och jag hände inte alls med. Dock träffa jag mängder med folk och andra utbytisar så det var kul. Förutom att det var svårt att förstå kan jag säga att jag ÄLSKAR HIGH SCHOOL. Efter skolan var det bara att röra sig ut på fotbollsplanen och träna.

Upps klockan är mycket. Mer detaljer får ni senare eller imorgon för nu ska jag sticka iväg å spela match mot Bellingham.


Har vi inte grymt snygga träningsställ? :)


game på g.

Klockan halv tre börjar den gulaskolbussen rulla mot Lakewood där jag ska göra min debut match i Tigers guld/blåa match ställ. JAG ÄR SÅ TAGGAD! Lika taggad är jag över att det är skolstart imorgon. Gud va jag är trött på sommarlov nu alltså, låter hemskt, har aldrig saknat skolan så mycket som jag gör nu. Kanske dock beror på att det är High School och nya människor som jag nu ska möta efter 3 långa månader med jobb och latande. 

Nä nu ska jag packa väskan och börja tagga game!


BILDBOMB FRÅN DIABLO LAKE

För ett par dagar sedan pekade jag på en bild och sa gud va vackert, vart ligger det? Idag stog jag på en utkiksplats och skådade något av det vackraste jag sett.
Diablo lake är en sjö som ligger långt uppe bland bergen. Vattnet är glaciervatten och kommer från de snötäckta bergen. trots att bergen ser ut att ligga 20 min från huset tog det 1,5 h att komma dit. 

GLACIER VATTEN


DIABLO LAKE






DEN KLASSISKA HOPP BILDEN


LYCKLIG TJEJ




Något som är väldigt speciellt med just Washington state är att det finns tre olika typer av klimat. en del av landet ligger vid kusten och har typiskt kustklimat, så som regn och milt klimat. västradelan av landet är mycket torrt och här finner du öknar, sommrarna här är mycket heta. Det som delar upp staten i kust och öken är en massa höga berg som står snötäckta året om.Något som är väldigt speciellt med just Washington state är att det finns tre olika typer av klimat. en del av landet ligger vid kusten och har typiskt kustklimat, så som regn och milt klimat. västradelan av landet är mycket torrt och här finner du öknar, sommrarna här är mycket heta. Det som delar upp staten i kust och öken är en massa höga berg som står snötäckta året om.

sunday-dinner

Kvällen börjar dra sig emot sitt slut och nu sitter jag här... full med seafood, hemma gjord glass och kladdkaka.
Fick äran å göra en kladdkaka. Jag är bra på laga mat, men det där med bakelser, fika och desserter är nog inte min grej. Jag lyckades få till en torr kladdkaka iaf, så det var ju bra?! Dock var den mycket omtyckt och de två jag gjorde gick åt. Jag föredrar dock mammas!:)

Receptet fick jag över skype när jag pratade med familjen. Under detta samtal drar mathilda dagens kommentar.
Jag och min amerikanska värdmamma Linda sitter i ena änden och pratar med familjen Löthman på andra änden. Stor del av konversationen sker på engelska så att linda ska förstå och kunna prata hon med. När linda sedan berättar att hon ska gå och säger hejdå och lämnar datorn slänger lilla fröken Löthman ur sig kommentaren
-Va bra engelska hon pratade!
SMART TJEJ!

Har även gjort en ny tattoo:


BBQ:


GIGI AND ME


ASB-card

JUSTE! kom på att jag glömt å berätta att jag har hämtat ut mitt ASB-card. Alltså mitt skolkort!

Kan även berätta att mitt nahellack ska se ut så, det har inte suttit på i flera veckor utan att jag inte fixat till det.
Här i USA snackar alla tjejer (dom i laget, hehe) om ett nagellack som heter crackle. Det är helt nytt här och jag var bara tvungen att köpa det för att testa och se vad det var som va så omtalat. Det är ett nagellack som du målar över ett annat och på något vänster spriker/drar ihop sig/ bildas ett mönster. lite små coolt! OCH JA, det gör sig bättre i verkligheten än på bilden!

Nu ska jag sova, imorgon väntar söndagsmiddag med Seafood Buffet. Me lööööve! ♥


damm, damm och åter damm

Ska nu krypa till sängs efter ett dopp i jacuzzin. Men först ska jag berätta snabbt om bilracet!
Skagit Speedway var A w e s o m e ! Det var något av det dammigaste jag gjort... Bildar kör runt en rundbana i flera hundra km/h. Banan är i sand och när det slirar i kurvorna bildas enorma dammoln och det spelar ingen roll hur långt ifrån banan du sitter, du är körd ändå. Om man säger såhär, trots 2-3 tröjor var bh'n full med sand.
-Lite bilder kanske kan förklara lite lättare hur det gick till...

en av bilarna under tidskvalet. man kör ett inviduellt race och tiden avgör placeringen i startfältet.


Såhär ser man ut när 6 bilar kör samtidigt:


& såhär ser man ut när 24 kör samtidigt: 

- min tröjar är EGENTLIGEN bläcksvart, men är full med sand/damm (det blev värre, hade iprincip sandhögar på axlarna när allt var slut)

Emily, Linda & Jag

amerikanare är lika med super underbara

Går in till frisören med två take away muggar från Starbuks där linda är som ska klippa sig. När jag kommer in sätter jag mig brevid en man som väntar på att sin son ska bli klar. Trevliga som amerikarna är börjar han prata med mig och jag berättar hur mycket jag älskar starbuks å att vi inte har det i sverige. Då tar han fram plåkan och ger mig ett presentkort på starbuks och säger, jag kan fixa fler, här får du :)

jag ÄLSKAR amerikanare!


igår & ikväll

Halllå allesammans!

Skolstarten börjar närma sig och eftersom man endast har 5 min mellan lektionerna hinner man inte gå till något skåp så iställer bär man runt på alla sina böker och andra skol grejer. För att göra det behövs en stor väska. Så igår åkte vi in till shopping centret för att hitta en väska. Tror ni jag kom hem med en väska? Nej, istället upptäkte jag hur billigt USA faktiskt är och handla på mig massa grejer som ja, kan va bra å ha. Gick in i en sko butik för att spana in vad Convers kosta. Jag kom ut ur butiken med 2 st. Jag kunde köpt 3 st för att komma upp i samma summa som ett par i sverige. Tvåhundra fyrtio kronor, damn asså. Köpte även en blus, bodylotion, handkrämer, örhängen och massa smått som kan va bra å ha.   
                              
Efter shopping rundan drog jag till träningen. Var en jobbig träning, kondition i en timme. Känner att konditionen sakta men säkert kommer smygande tillbaka, så det är skönt. Efter träningen hade vi även ett "möte" om hur säsongen kommer se ut och vad som förväntas av oss. Vi fick även våra väskor och vårt matchställ. Eftersom många av tjejerna i laget spelade redan förra året var alla nummer nästa upptagna. Så i år kommer jag spela i nummer 16.

Igår kväll fick jag uppleva min allra första amerikanska fotbollsmatch. Varför har vi inte skollag i sverige? Åh vad det var kul. Mötte upp Lexie & Dallas och rörde oss in mot arenan(?) där alla var klädda i Blått och guld(gult) från topp till tå. utom jag. Alla sjöng, skrek och hejjade på sitt lag. Dock gjorde inte tigers någon kanon match igår. Vi förlorade mot rivalerna på övertid med 28-21. Fattde noll och det hjälpte inte att de försökte förklara heller, men åh vad det var roligt ändå. & JA, det är som i filmerna. Cheerleders hoppar runt och sjunger sånger, läktaren är fullsatt och stämningen är underbar! 

Idag har jag inte gjort mycket mer än tränat på morgonen. Var en lugnt träning idag, lite tävligar och liknande. Kan också berätta att jag blev tvåa i skottävlingen av cirkus 30-40 pers, inte illa. Men iaf, ikväll ska vi på ett bilrace. Dom har varnat mig för smuts eftersom man står precis vid banan. Ska bli spännande!


RSS 2.0