jag är inte frisk.

klockan är 04.02 just nu. Vet inte vad det är med mig men jag känner mig hyper, typ stressad, äh jag vet inte. men iaf, Den senaste tiden har jag haft jätte problem med sovandet. Jag är dödstrött men jag kan inte somna. Förra veckan var det samma problem, jag går och lägger mig i tid men vrider och vänder till 2 på nätterna. Och jag vet att jag inte kan somna på kvällarna om jag tar en powernap på eftermiddagen så det gör jag aldrig. Den här helgen har liksom varit lugnt, fredag deckade jag klockan 11 direkt när jag kom hem från basket matchen och vaknade upp vid 10 tiden på lördag morgon. Igår gick vi och la oss vid 1 och idag gick upp 9 idag eftersom vi skulle till marysville. Ändå ligger jag har, 4 på morgonen och vrider och vänder.

Nu tänker ni, varför har hon datorn uppe. stängde av datorn vid 11 tiden, eftersom jag inte var trött spelade jag lite på telefonen i sisådär 20 min. sen var det natten i mitt rum, men icke. gick in igen vid halv 1 tiden och tänkte att jag kunde somna till en film. Filmen var kass så gjorde ett inlägg. satte på musik och försökte somna till musik, det brukar funka i vanliga fall. Men icke, så jag gjorde lite läxor och nu har jag datorn uppe igen.

Jag är så jäkla trött och tung i huvet... MEN JAG KAN INTE SOMNA! min campainers ledare sa att jag skulle testa något, bed time tea - ska tydligen vara bra. lugnande och rofyllt eller vad det nu heter... får väl springa in och köpa det!

Eftersom jag har finals i skolan hade det ju varit toppen att få lite sömn. Men låg ock tänkte och antar att jag är vaken tills det är dags å gå upp, är ändå bara 2 h innan jag ska stiga upp. käkar en rejäl frukost så jag får i mig massor av energi och sen härdar jag skolan och så går jag och lägger mig supertidigt imorgon/idag... 
if my brain lets me..

Ni har inte några andra tips på hur man kan somna? hade varit tacksam!

SPRÅKRESA KANSKE ÄR NYCKELN?

Kan inte sova så tänkte berätta on min sommar 2010 då jag var på en språkresa.

För alla er som inte är säkra på att ni vill lämna sverige för ett helt år så finns det andra alternativ. Man kan åka på en språk resa i 3 veckor. Jag var nämnligen på malta sommaren -10 och det var efter denna resa jag var HELT SÄKER på att jag ville åka iväg ett år som Utbytesstudent. Det var som att jag insåg att man klarar sig utan mamma och pappa (3 veckor är lååååångt om du inte varit utan din mor och far innan och speciellt när du åker ensam, liksom utan en vän) det är faktiskt ett tips, åk själv och du kommer träffa så mycket mer vänner än om du åker med en kompis! Och jag lovar, det är lätt att skaffa vänner för det är inte bara du som åker helt ensam. Men när du åker med en kompis är det lätt det endast blir du och han/hon.

jag åkte med EF, som jag förövrigt INTE rekomenderar. Massa strul och ja, för mycket problem. Men STS och andra företag som jobbar med utlandsstudier erbjuder också språkresor. så är det något jag hade velat ändra på så är det mitt val av organisation. 

Varje dag förutom lördagar och söndagar hade du någon typ av skola, någon timma sisådär, kommer inte ens ihåg lektionerna för det var en så liten del av resan. Mesta dels av tiden ligger du vid poolen, strander, hänger med vänner, går på nattklubbar (man måste dock vara försiktig och smart så ingen ledare ser en, man kan nämligen bli hemskickad för att man festar) äter och bara har det gött. Någon av det bästa jag gjort:)

det vanligaste problemet till att många inte åker på ett utbytesår är för att man är rädd för att vara borta från allt och alla i ett år, det är en lång tid. tror jag faktiskt att en språkresa kan få många att inser att ett år som utbytesstudent hade inte vart fel. Att klara sig själv, att se så mycket nytt och få komma bort från vardagen och ta ett sabbatsår från skolan kan vara ganska häftigt.

styrkan att åka iväg 3 veckor HELT ENSAM kanske förmånga är nyckeln till att våga sätta sig på ett plan till andra sidan jorden och säga hejdå till din vardag för ett år. Det var det i alla fall för mig!


-jag och alla mina vänner


-hanna, jag och lovisa


- jag, lovisa och moa


- 2 norskar, desiree och jag under en kareoke kväll


- en av alla kvällar på Hard Rock Cafe (lovisa, moa, hanna och jag)


-en dag tripp till comino


såhär ska man inte göra, men så kan man göra (moa och hanna)


-ett av det arrangerade partyn. mr & mrs EF, killar var tjejer, tjejer var killar


-hela gänget under en av dags tripperna till huvudstaden


-ett av alla natt dopp


-en av alladagarna på playan


-en foto tagning för 2011's katalog (denna bild fick mittuppslaget - emma, michelle och jag)


-promenad hem efter en av klasserna


- jag och en av killarna på mr &mrs EF. (jag är inte klädd ännu)


- detta är tjejerna som jag bodde i samma run som, vi är redo
  för en galen kväll. 


-jag på MR och MRS EF

 
- och en bild på lovisa, jag och hanna får avsluta detta inlägg.



RED ROBIN

HAHA, hittade nyss en bild från en av våra middagar på red robin (mitt favorit ställe). Vi var en grupp tjejer som drog dit, men det slutade med hela kill gruppen också kom. Killar ser inte ut såhär, men dom försökte övertyga oss om att de vart och ätit på någon fancy restaurang där brudarna som serverade hade U-ringat och stora bröst. därför är de "uppklädda" Jag tror fortfarande inte på dem, men det är en annan femma.

många har ju frågat om killarna i USA... här har ni en bild så kan ni avgöra själva :)
förövrigt var detta en riktigt bra kväll.

(killen till höger är en servitris)

galen helg

helgen började väl inte super bra, men det slutade toppen!

Drog på basket match igår, Tigers vann, men det var på håret så det var en intresant match. Efter det åkte jag, hillary och heaven till Diary Queen, vårt nya hem typ. Sen började äventyret, vi åkte runt i en bil, och det har aldrig varit så kul å åka bil. Hillary är en usel förarare (inte så illa, men när alla skriker från alla håll och kanter så är hon allt annat än bra iaf) och vi var vilse (i en stad på 10.000 invånare, hur lyckas man?).

Idag har vi varit i Marysville och inte gjort ett piss, heaven gjorde ett matte test där hon skulle + ihop 5 och 2 på 5 min sen åkte vi hem igen, efter det hängde vi på wallmart och ja... helt meningslös helg men på något sätt på jäkla bra.


bild från igår kväll!

future home

                  
  
                    

               

                   
                                                                LOOK AT THE CLOSET. OMG!
                    

               

fråga.

Fick en fråga om vart i USA jag är.



Just nu befinner jag mig i Washington State, en stat på ca 9 millioner människor. Jag bor mitt emellan miljonstäderna Seattle och Vancover (Canada) ungefär en timma att ta sig dit. Stället jag bor på är mycket litet och heter Burlington. En stad på ca 8500 invånare ungefär, så det är väldigt litet. Men sen är det massa småstäder runt om kring, så skolan är ganska stor, ungefär 1500 elever. Litet, men mysigt på sitt sätt!


Ibland är det bra att vara svensk...

Många svenskar klagar på hur strickt det är hemma, även jag ibland! Men skypeade med mamma idag och när till och med hon blir förvånad hur strickt det är här så är det galet... Haha!

Det är strickt förbjudet attt dricka alkohol. Detta beror inte bara på föräldrarna, men blir du tillexempel avslöjad med att vara på en fest av polisen så är det an prick i registret, skolan får reda på detta och du blir avstängd, och föräldrarna ger dig utegångs förbjud! (Du behöver inte dricka för att detta ska ske, räcker att du är på en fest)

Pojkar, både när det kommer till kompisar och pojkvänner. INGA KILLAR PÅ RUMMET! Det är en oskriven regel. Du går inte in på ditt rum tillsammans med en kille, du gör bara inte det! I vissa fall kanske du har riktigt goa föräldrar, då är det okej att va på rummet, men dörren MÅSTE vara öppen.

När du umgås med en kille, vän eller pojkvän.. Bara du och han eller med en grupp andra människor så MÅSTE föräldrar finnas på plats. Jag och en kompis kan alltså inte hänga med 2 killkompisar om det inte finns vuxet sällskap i huset.

I många fall kan inte du och en kille vara på en våning av huset och föräldrar på en annan, du ska vara inom synhåll.

Du umgås inte med killar som dina föräldrar inte har träffat. Detta är inte en regel i alla hem, inte i mitt tillexempel, men jag vet flera stycken som har det på detta sättet. Men när det kommer till dejta, då måste föräldrarna 99% av gångerna träffa honom.

Du hänger inte med killar om dina föräldrar inte vet hans namn, hans föräldrars namn, har address och telefon nummer till killen och i många fall även deras föräldrar.

(detta måste vara anledningen till att så många ungdommar i usa blir gravida så tidigt.)
(Jag säger inte att det är såhär i alla amerikanska hem, men det är MYCKET ovanligt att det är åt andra hållet. Och vissa familjer är extra strickta medan andra är mindre, men i många fall ser det ut ungefär såhär. Livet börjar när du går till collage och flyttar hemifrån)

Tycker ni fortfarande att era föräldrar är strickta?


FREDAGS SYSSLA!

Eftersom jag fick en fråga om hur en typisk USA fredag ser ut kan jag ju ta och berätta hur dagen såg ut... För denna fredag såg ut som precis alla andra fredag!

Skolan slutar som vanligt vid 14,30 och vi drog hem, men han inte innanför dörren innan vi bestämde oss för att gå och käka mexicansk mat. (Mexikanskt är poppis här, restauranger i varje hörn) Så det blev tacos, GOTT! Efter det drog vi hem och bytte om och fixade iordning oss för kvällens basket match. Fredagar är liksom match dagen och hela skolan brukar vara på plats. (finns matcher vardagar också, men är oftast inte så mycket folk eftersom många pluggar och ja... har inte tid helt enkelt). Så vid 6 tiden rörde vi oss till matchen. Vi vann 67-52, det behövdes, går bra för oss just nu. Eftermatchen åkte vi till Diary Queen, en fast food restaurang, men dom är kända för sin glass, så vi drog dit för glassens skull, var väl ca 15 pers ungefär. Så vi satt och tjöta och käka glass tills det var dags å röra sig hemåt!

Detta är mina fredagar :) Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på The secret life of the american teenager. Hoppas allt är underbart i sverige! Jag saknar er alla.


HEJSAN HOPPSAN!

känns gött att det endast är en skoldag och sedan är det heeeeelg. Underbart!

Kladdkakan igår var en hit, YEY! Och receptet var enkelt och måste säga att jag lyckades riktigt bra. Och den var supperkladdig, mums!

Iaf, tänkte bara säga att jag har upplevt mitt första high school drama, WOW! det är som på tvn. Och drama i sverige är inte i närheten av vad drama är här. En liten sak är ENORM här. Lite kul fast samtidigt ganska påfrestande! haha...


GAMMAL BILD PÅ MIG!


KLADDKAKA!



Idag kännde jag bara för att göra något till min familj, är verkligen inte sugen på något sött men eftersom de aldrig prövat kladdkaka så tänkte jag -varför inte slänga ihop en kladdkaka till efterrätt? Gott, enkelt och sött. Amerikanare kan väll inte annat än å älska detta? Så nu ligger min kladdkaka i ugnen och jag tror jag lyckats bra, jag menar... det var inte enkelt eftersom jag inte hittade något recept med amerikanska mått! Men datorn fick vara tillhjälp så jag tror att det ska smaka bra! :)

Jag kan mammas recept i huvuet men ville vara på säkra sidan så tog ett på internet ändå.

Blev detta:

Ingredienser

2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt

Steg för steg

- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.

- Låt svalna och servera med grädde eller glass



Kladdkakan har fått 964 kommentarer och de flesta ser lovande ut, så som "enkelt och bästa kladdkakan jag någonsin ätit". Det här kan jag inte misslyckas med!

Uppdaterar snart med resultat!





TAYLOR SWIFT




snö dagAR.

kom precis hem från hillarys efter 3 nätter där. Varje kväll har vi insett att det kommer inte bli någon skola imorgon häller så vi har liksom skitit i allt och bara slappat och fem på morgonen dagen där på ringer vi till skolans kris telefon och rösten säger "Welcom to Burlington edison school district, today is *** and all schools are closed!" 4 dagar utan skola på grund av snö är inte helt fel! :)
Känns som det är jullov igen, 9 dagar har vi varit iväg från skolan, gött! Haha. Det har varit så gött och såååå kul, vi har typ åkt pulka och tefat bakom 4 hjulingar och haft filmkvällar och bara havt det underbart. Av någon anledning är allt så mycket roligare och bättre när du vet att du egenligen skulle haft skola, trots att du gör samma sak som du brukar!


Denna bild är tagen dag ett, så kan tillägga att det är ca 3 ggr så mycket nu









snö dag

Haha, ringde skolans telefon motttagnings telefon som sa "All Burlington-Edison schools are closed today" Så vi sängde av väckarklockorna som står ställda på 6.30..... LYCKA!

just nu...

                        

                        

                        
   
                        

sitter här och läser skittles reklamerna efter att sett en på tv. Måste vara de bästa reklamerna ever! Haha... så dåliga att de blir bra. Iaf, detta är något jag kommer att sakna när jag åker hem till sveriga igen, skittles!!!!!

snooow







Har snöat hela dagen och nu är det hela 15 cm ute. mysigt!

Iaf, här i usa har man något som kallas snödagar. Det betyder att om det är snö på marken har man ingen skola eftersom bussarna inte kan gå och ja, folket här har inte erfarenheter att köra bil i snö så det är för stor risk att ha skolan öppen. Iaf, som det ser ut blir det ingen skola imorgon, LYCKA!

oh boy


ibland önskar jag att folk förstod...

Detta år är det bästa jag gjort, men jag önskar även att folk förstod att det också är det svåraste jag någonsin gjort!

&sen vill jag bara säga...
MUMSFILIBABA PÅ ROBERT PATTINSON.


idag blir det svensk mat!

Har verkligen inte gjort någonting idag, gjort lite läxor men inte mer än så. Imorgon har vi ledigt så det är gött!

Iaf, just nu står jag i köket och väntar på köttfärs, blir hemmagjorda köttbullar med mos och brunsås. Till efterrätt blir det svenska pannkakor, MUMS! Ska bli gött med lite svensk mat. Även om vi äter samma mat här som vi gör i sverkge tillagas allt på ett helt annorlunda sätt. Mer fett om ni hajar vad jag menar? Haha... Nä men maten här är go, men ska bli gött med en traditionell husmanskost.

Något som är lite kul är att... trots att jag är på andra sida jorden har jag inte ätit något som jag aldrig ätit förut. Konstigt? haha....


KÖTTBULLAR



finals.

Förlåt för det dåliga uppdaterandet. Är rätt mycket i skolan förtillfället, det är nämligen så att vi har finals just nu, vad det betyder är att vi gör slut projekt i alla ämnen. Så det är mycket plugg och en massa redovisningar. Finns liksom inte tid för allt vad blogg och dator heter. Men snart är denna semester slut, halva skolåret har gått.
Gud va tiden går fort.
Men ska bli skönt med ett nytt schema faktiskt. Har jag sagt vad jag har för klasser nästa semester? Kommer inte ihåg så drar igenom dem snabbt.

VIDEO PRODUCTION
STYRKETRÄNING
BLOMMSTER DESIGN/FLORIST
HEMKUNSKAP
KREATIVT SKRIVANDE
US HISTORY

Ser fram emot detta :) tror ni hajar varför!?

Nu ska jag krypa ner i sängen och börja på en ny serie eftersom One tree hill nu är slut. Blir gossip girl. (får mig att tänka på mina vänner och sommaren i GG-baren(intärn skämt, så det är ok om ni inte fattar))



Kan även tillägga att vi har långhelg, LYCKLIG!

hot och what?

   

  

  

Royal Suites











Här är hotellet jag ska bo på under karibien resan. Känns som jag kommer ha en rätt bra resa, läste igenom vad som fanns på anläggningen... Var lättare att kopiera:

  • 9 Restaurants
  • 18 Bars
  • 11 Pools Including Exclusive Kid’s Pool Areas
  • 2 Beaches
    Lifestyle Beach
    Cofresi Beach
  • 2 Nightclubs (drinks not included)
    ICE
    VIBE
  • 2 Spas (Services are Extra)
    Metamorphosis
    Yin Yang
  • 2 Entertainment Centers
    Colosseum
    Lights, Camera, Action Theatre
  • Non-Motorized Water-Sports
    Snorkeling Equipment
    Boogie Boards
    Kayaks
  • Tennis Courts
  • Basketball Court
  • Beach Volleyball Court
  • Health Club
  • Gym with Exercise Equipment
  • Shopping Areas, Including Hand-Crafted Market
  • Merchandise store
  • Medical Clinic
  • Pharmacy
  • Logo/Gift Store
  • Life-Size Chess Game
  • Synagogue

 


bikini beställd

Eftersom denna gick hem hos flest och jag ÄLSKAR rosa, barnsligt och blommor blev denna nu beställd



&
Eftersom jag inte överlever med en bikini och hittade en bikini jag verkligen gillade som vanligt pris var sisådär 700 kronor och nu var på rea för 100 lappen. Kommer ytterligare denna på posten


(svårt å se, men toppen är full med pärlor)

HAPPPPY

Försenat paket!



Fick en liten bit av sverige på posten idag. Choklad och tuggummin. AWESOME
Tack mamma och pappa

HEJSAN SVEJSAN

Eftersom jag aldrig berättar hur mina dagar ser ut (kan bero på att alla dagar ser precis lika dana ut) tänkte jag göra det nu.

06,30 Ringer mitt alarm på morgonen, snoosar i si så där 10 min och efter det fixar jag i ordning mig. Efter jag är i ordning fixad och redo för skolan går jag ut och gör min lunch bag. Eftersom maten inte är gratis i skolan tar man med sig en lunch box/bag. Brukar vara en macka men en frukt och en påse chips. (jag vet, chips är inte nyttigt, men jag är i amerika, vad ska jag göra liksom?) efter det slår jag mig ner och käkar frukost. (När jag har bråttom äter jag i bilen (hoppas inte mamma ser detta))

07,20 lämnar vi huset och rullar iväg till skolan, tar si sådär 10-15 minuter beroende på trafiken.

07,45 ringer första klockan och skoldagen börjar sedan 07,50 och pågår till klockan 02,30(14,30) samma visa varje dag!

Efter skolan drog vi hem, Käkade lite och sedan slängde vi oss i sängen. Netflix, som förövrigt är världens bästa program, för $7 i månaden kan du kolla unlimited TV, Serier, Filmer... allt. Drar nu igenom one tree hills alla säsonger, är på 7an just nu. Eftersom både jag och heaven är lite små krassliga. förkylda, hostiga och allmänt sega har vi nu legat här hela dagen. Ganska gött dock! 

(eftersom det är fredag har jag inga läxor att göra och inga tider att "passa", annars slocknar jag runt 10-10,30 tiden)

P.S gillar att jag gör paranteser i paranteserna!




jaha, då var det skola igen!

Kom precis hem från skolan, känns piss att lovet inte var längre. Pratade nyss med mathilda och hon har en hel vecka kvar innan hon ska tillbaka till plugget.

Vaknade halv 4 igår och stensomnade vid 10 tiden, ytterligare ett täcken på att jag inte mår så bra. Iaf, trots alla timmars sömn och att jag gick upp extra tidigt (var inte det minsta trött) så upptäcker jag mitt under idrottslektionen att jag har gjort en big fail när det kommer till sminknigen. Trots att jag jobbat extra med den glömer jag det viktigaste. Maskara. Vem glömmer maskara? Det är inte möjligt?! När jag upptäckt mitt misstag kan jag inte annat än undvika det, såg inte riktigt klok ut! Hade ögonskugga, eyeliner och allt vad det heter, men ingen maskara? Dock sa mim kompis att det var först när jag sa det till henne hon såg det, så jag tror jag är okej!



GOTT NYTT ÅR

äntligen var det dags för 2011 att över gå till 2012.
Och eftersom jag är sjuk och har mycket tråkigt tänkte jag göra en alla listor som man gjorde på bilddagboken för 4 år sedan :)

2011 börjar gå mot sitt slut,här är en sammanfattning genom ditt 2011! (Har redan tagit slut, men whatever)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 Ja. Massor
 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag slutade med nyårs löften eftersom jag aldrig lyckas hålla dem. Eller det är inte riktigt sant, lyckades hålla det en gång. Ett godisförbjud i 5 klass.

3. Dog någon som stod dig nära? Ja, tyvärr.

4. Har du jobbat under 2011? Ohja, jag har jobbat och slitit en hel del, men jag Älskar mitt jobb så det har vart okej:)

5.Vilka länder besökte du? London, Rhodos och USA

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Jo, vet inte om det räknas, men. just nu saknar jag mina vänner och föräldrar, svensk mat och ja... haha

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 19 augusti och 21 augusti.

8. Vad var din största framgång 2011? Jag "flyttade" och gjorde en dröm till verklighet, jag trodde på mig själv och därför befinner jag mig på andra sidan jorden just nu

9. Största misstaget? Oj, jag har inte en aning. 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag sträkt mig under fotbolls säsongen, Och just nu har jag dragit på mig en jobbig förkylning, men jag har haft tur.

11. Bästa köpet? Måste säga en otroligt snygg klocka som jag hittade på rea. Jag ÄLSKAR den och det verkar alla andra också göra.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Shopping, UPPS!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ohja, denna resa gör mig lycklig!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Sexy and i know it, skinny love, if i die young osv.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag hade ju en period där innan avresa som var lite små jobbig, men jag måste säga gladare :)

16. Vad önskar du att du gjort mer? Känner att jag vart ganska bra på att göra vad jag vill, men kanske skype'a med vänner och familj. Känns som jag har noll koll på vad som händer i sverige just nu, är väl ganska förståelig dock?

17. Vad önskar du att du gjort mindre? som alltid, jag är väldigt bra på sova länge, vaknade halv 4 idag (dock är jag sjuk) känns onödigt att sova bort dagarna. Så måste säga jag önska jag sovit mindre. (dock älskar jag att sova)

18. Hur tillbringar du julen? de firar jul den 25 här, så jag firade jul en dag sent tillsammans med min amerikanska familj :)

19. Blev du kär i år? Jag var ju "kär" i början av året

20. Favoritprogram på TV? One tree hill och gossip girl.

21. Bästa boken du läste i år? The Crucible

22. Största musikaliska upptäckten? Betyder?

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Resan till USA var ju en del av min present så Yes sir, i did!

25. Något du önskade dig men inte fick? Inte vad jag kommer ihåg, skriver inte riktig en önske lista längre.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Firade tillsammas med lite vänner och drinkar!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det kan alltid bli bättre, man jag är nöjd med mitt år.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? En ameikansk livsstil.

29. Vad fick dig att må bra? Vänner, familj och äventyr

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Nathan Scott

31. Vem saknade du? Min familj och mina vänner

32. De bästa nya människorna du träffade? Min amerikanska familj och alla amerikanska vänner jag träffat

33. Har du legat på sjukhuset? Var ju en tripp till sjukan när jag förgade håret haha, men nej!

34. Hur ska du fira nyår? I år var det sista minuten planer som gjorde vår nyår lyckad. Vi satt hemma till 10 på kvällen utan planer, men spontana drag är alltid de bästa och vi hade en bra nyår.

35. har du varit lycklig detta året? Ja verkligen!

36. det bästa med hela 2011? Usa, och alla nya människor jag träffat! Rhodos och London ligger väldigt högt på listan också :)

37.  Tror du 2012 kommer bli bättre än 2011? Det är jag säker på :) Usa och bli 18 säger väl allt?




väldigt opassande bild från 2010 :) Matla


RSS 2.0