homecoming

...börjar närma sig. Och den kommande vecka sägs vara den roligaste på året. Varje class: Freshmens (grad 9), Sophmores (grade 10), Juniors (grade 11) & seniors (grade 12) tävlar emot varandra hela kommande vecka. Det började igår/fredags med intruduction och lite tävlingar. Så som hoppa säck och frågesport. På fredag är det match emot rivalerna Anacortes och på lördag är det bal.

Vi har även större tävlingar så som dekorera hallgångar och lipsync. Lipsynk är när massor av folk dansar presic likadant och vi juniors har songs with moves av jobba med. Alltså sånger som förknippas med en dans, tex Y M C A. Det ska vi träna till på måndag.

Årets theme på dekoration delen var Holidays. Seriors har fall holiday (Halloween), simpellt efter som butikerna är fulla med halloween stuff just nu. Iaf, vi juniors fick Winter Holiday alltså julen. Så igår efter skolan stannade ett gäng i sisådär 3 h och började jobba på våran hall, vi fick huvudingången. Idag gick vi upp tidigt och var på skolan redan klockan nio för att bli klara. Var nämligen tvungen att bli klara idag. För första gången i hela mitt liv har jag varit i skolan 6,5 h en lördag, GALET! Iaf, vi blev klara, det blev grymt bra och allt är typ gjort i papper, så vi har en chans att vinna denna tävling. Skönt eftersom juniors ligger sist för tillfället




tomten, renen och grench har jag klippt, STOLT, tog bara 3 timmar!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0