åkt&åkt? nu är jag iaf påväg

Just nu sitter jag på mitt hotellrum i stockholm. Fick ett eget så det är chill. så nu har jag en fet dubbelsäng att rulla runt i fram tills klockan kvart över 4 då klockan ringer.

Resan gick bra ifrån Landvetter men att vinka av familjen var tufft. Dock trodde jag att det skulle bli ÄNNU tuffare och blödigare än det faktiskt var. Så fort det jobbiga var över känndes allt bra och jag blev taggad och nervös för första gången. Jag åkte tillsammans med en kille som också ska bo i staterna, staten brevid min. Så flygresan bara sprang iväg då vi hade massor att intressant att prata om. 

Nu sitter jag här i sängen och resfebern börjar sprida sig i kroppen. NU, nu är jag påväg på riktigt!


Jätte dålig bild på mitt hotellrum.



Nu är jag taggad, RIKTIGT TAGGAD!
Nu ska jag sova min sista natt på svensk mark, Godnatt Sverige!

Kommentarer
Postat av: Syster

Hej Fanny! Ville bara säga att resan hem var lite blödigare än på Landvetter. Lucky är förvirrad och springer upp och ner för trapporna för att se om du är där och jag tittar din logg och blogg i stort sett varje minut för att se om du uppdaterat. Jag hoppas din flygresa blir bra och att du kommer dit säkert. Hoppas du har det toppen!

JAG ÄLSKARDIG VÄRDENS ABSOLUT BÄSTA SYSTER!!!!!! puss<3 när du har lust att skypea så är jag inne:) har bestämt att vara inloggad på mobilen hela tiden så ring och skriv i chatten så lär jag märka.

Åh Gud vad jah kommer sakna dih

2011-08-20 @ 00:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0