ÄTA BÖR MAN, ANNARS DÖR MAN.



Okay, satt å kollade på BigMac Index. Dom har liksom genom en bigmac från donken kollat hur priserna runt om i världen ser ut. (ingen meny, endast burgaren).

Detta måste seriöst vara förklaringen till varför man käkar ute i USA. Jag menar, jag går till donken och käkar mig mätt och dricker unlimited dricka för 25 spänn. Billigare än att laga mat hemma ju. Man både sparar tid och pengar. Dessutom är snabbmat så vänligt här att ALLA ställen har drive in, och sen har de inte samma snabbmat som sverige, det vill säga McDonalds och burgerking. De har TacoTime, Tacobell, KFC, Wendys, Jack in the box, Dairy Queen och 1000 fler. Så det är inte bara burgare som gäller när man köper skräp. Du kan äta skräp varje dag i veckan och inte ens äta samma typ av mat någon av dagarna... ganska sjukt faktiskt. Dessutom är restaurang super billigt också, var på en mexikansk restaurang idag och betalade 6 dollar efter dricks (42kr) och det inkluderade unlimited chips å salsa(förrätt) och sen Burrito till middag.

Av detta kan man ju dra slutsatsen... det finns en förklaring till varför americanarna är stora!

för er som inte fattar statisticken... USA är noll på procent skalan och sverige är 3:e dyraste landet i världen när det kommer till bigmac's och är hela 85-90% dyrare än USA. China till exempel är 40-45% billigare än USA. osv...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0